O NAMA

Infosys - Poslovni prostor

Infosys - Sa radnog sastanka

Infosys - Goran Kojadinović, vlasnik

Preduzeće je osnovano 1991. godine sa osnovnom delatnošću: Proizvodnja računarskih programa. Sedište preduzeća je u Užicu, a predstavništva ima u Beogradu i Čačku. Do sada su programski paketi preduzeća Infosys implementirani u preko 1000 preduzeća.

Polazna osnova naših programa je da se kroz razvoj informacionog sistema uvedu standardi u korišćenju računara za poslovanje. Od početka se insistiralo na brzom, efikasnom i optimizovanom programskom kodu, koji obezbeđuje korisničko okruženje takvo da je rad u programima olakšan i pojednostavljen. Dugogodišnje iskustvo je pokazalo da su ovakve polazne osnove bile ispravne, što se najbolje ogleda u zadovoljstvu naših mnogobrojnih korisnika. Dodatni kvalitet u našoj ponudi je pomoć pri uspostavljanju organizacije informacione podrške poslovanju, obuka korisnika, redovno i interventno održavanje.

Danas preduzeće ima tim od 38 stručnjaka na poslovima razvoja aplikativnih programa za računovodstvo i druge poslovne primene. Nove programske celine razvijamo i u skladu sa zahtevima tržišta kao i razvojem računarske opreme. Svi programski segmenti su razvijeni tako da se mogu instalirati kako na pojedinačne računare tako i na računarske mreže.

Infosys programi su lako prilagodljivi svim profilima korisnika tako da su među našim korisnicima agencije, radnje, zadruge, mala, srednja i velika privatna preduzeća, društvene firme i javna preduzeća.

Infosys obezbeđuje i konsalting, projektovanje i parametarsko prilagođavanje poslovno - informacionih sistema potrebama korisnika, prezentaciju, instalaciju i obuku na instaliranim sistemima.

Programi razvijeni u INFOsys-u se baziraju na FOXPRO DBMS (sistem za upravljanje bazom podataka) i to su aplikacije za rad pod Windows-om zasnivane na relacionom pristupu projektovanju baza podataka.

Usluge instalacije softvera kao i održavanja istog, Infosys pruža preko interneta. Korisnike imamo u velikom broju mesta širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.